Aki ezt az oldalt megálmodta és létrehozta:

-A nevem Vizdák János. 1993-ban kezdtem el hegyikerékpározni versenyszerűen, és nyertem meg az első versenyemet (ami a második volt) még abban az évben, a legutóbbit pedig 2019 októberében. Bár a profi versenyzést abbahagytam 2005-ben, de a magam örömére azért minden évben elindulok még pár érdekes versenyen, valamelyik szakágban.

-1996-tól 2004-ig a válogatott keret tagjaként sok nemzetközi Cross Country és Maraton versenyen vettem részt.

-Az évek során sikerült begyűjtöttem pár Magyar bajnoki címet. A Cross Country mellett, a maraton szakágban is sok szép eredményt értem el (pl.: Duna maraton hosszú táv első hely, 24 órás maraton egyéni győzelem). Majd 2007-ben a Downhill szakágba átlátogatva a magyar kupasorozat és ranglista összetettet ott is megnyertem Elit kategóriában.

-A legjobb külföldi eredményem a 2003-as maraton Európa Bajnokságon 16. hely.

-Bár sok versenyt nyertem, de amire a legbüszkébb vagyok, hogy az országban az egyetlen olyan bringás vagyok, aki nyert Cross Country, Marathon, 24órás solo és csapat, Downhill és Enduro versenyen is, ráadásul a legmagasabb szinten, és mindegyik szakágban indultam külföldi versenyeken is.

-Emellett 2000-2004-ig a Testnevelési Egyetemen tanultam kerékpáredzői szakon, de már a diploma megszerzése előtt is számos kiváló magyar versenyzőt edzettem. Ezzel ugyan az utóbbi években kevesebbet tudtam foglalkozni egyéb elfoglaltságaim miatt.

-2005-től 10 éven át a Speed-Way kerékpárüzlet tulajdonosa, majd a Boneshaker kerékpár alkatrész nagykereskedés társtulajdonosa voltam, és gyűjtöttem tovább a tapasztalatokat a bringákról. 2015-re mindent cégem eladtam, hogy új fejezetet nyissak az életemben.

-Az utóbbi években sokat utaztam szerte a világban, és közben volt szerencsém bringázni a világ legjobb és legdurvább trail-jein, valamint kipróbálni olyan bringákat is amiket hazánkban kapni sem lehet. Hónapokat montiztam Amerikában, Kanadában, és Újzélandon, de valamennyit már Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában is.

-A sportban, az üzleti életben és az utazások során szerzett, majd 30 évnyi tapasztalatom alapján tesztelek most bicajokat a magam örömére és ezt szeretném itt megosztani veletek. Nem fizetnek érte, független, őszinte tesztek, amivel lehet szerzek majd pár haragost is, de ez sosem tartott vissza:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like