Rudy Porject KELION, egy szemüveg, ami tényleg mindenhol tökéletes

Ez egy nem kért teszt, de megérdemlik. Hogy miért? Mert tényleg ez éltem legjobb szemüvege

Tavaly nyáron jelent meg ez a modell, nekem azonnal megtetszett, de mivel jelenleg is van otthon másik négy Rudy Project szemüvegem, így erről gyakorlatilag le is mondtam. De aztán kaptam a forgalmazótól egyet erre a téli tripre, hogy csak próbáljam ki. Megtettem, nem is vittem másikat, csak ezt nyúztam végig mindenre, de persze leginkább bringán. 

Elősre bártor vállalásnak tűnik egy ismeretlen új szemüveggel megindulni, de igazából nem az, mivel a ImpactX2 Photocromic Laser Purple lencsét ismerem, ez van a CutLine szemüvegemben is. Direkt ezzel kértem, mert imádom, ugyanúgy jó éjjeli tekeréshez, mint a sípályán a vakító hóban, vagy épp vezetéshez, mivel ugye a fényviszonyokhoz képest változtatja a fényáteresztő képességét. Azt meg nem volt nehéz eldönteni, hogy kényelmes, jól illeszkedik és szerintem még nekem is jól áll (ez ám az igazi teljesítmény amúgy) Stílusos megjelenésének köszönhetően ráadásul simán hordható egy sportos szetthez utcán is.

Ha már a megjelenés, lássuk be, nekünk, amatőröknek mégiscsak ez a legfontosabb, és hát a Kelion egyszerűen ku…va szép lett, úgy van benne meg a maximális sportosság, hogy közben hozza a klasszikus, mondhatni divatosan retro vonalat és mindezt örvözi a kényelemmel és stabilitással, ebben a jó forma mellet sokat segít az állítható orrtámasz és szárvégek.

A KELION már az új, környezettudatos filozófia mentén készült, azaz a keret alapanyagát már nem a GRILAMID, hanem a RILSAN alkotja, ami ricinusbabból készül, ezáltal környezetbarát, könnyen újrahasznosítható, és kevesebb energiát igényel az előállítása.

Nekem tökéletes. Imádom, és csak ajánlani tudom. Nagyon beletalált a Rudy ezzel a modellel.

Összesen nyolc különböző színben és lencse kombinációban lehet elérni,

Ez pedig konkrétan az általam használt konfiguráció: https://www.rudyproject.hu/rudyproject_kategoriak/rudyproject_kategoriak_sportszemuvegek/kelion-1174/szemuvegek-1176/szemuveg-kelion-blackimpactx2-photochromic-laser-purple-3570

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like