Shimano SLX 1×12 szett

Tudom nem újdonság már szinte senkinek, de mégis többen kérték, kérdezték mi a véleményem róla?!

Nem akarom túl ragozni a dolgot, szerintem is baromi jó szett, van persze egy két dolog. amin csiszolni lehetne. de összességében szuper és nagyon megéri az árát. A két negatívum, amit tapasztaltam, és/vagy másnál láttam, az a váltókanál külső terelőlemez aljának kihajlása a görgő mellett, ha valami odaszorul. Ritka szitu, de megeshet. Mondjuk van egy olyan előnye, ha úgy vesszük, ami hajlik, az nem (olyan könnyen) törik, szóval mikor oda beszorul valami könnyen le lehet tépni az egész váltót, de azzal, hogy ez kihajlik lehet, hogy majd valamikor, ha szerencséd van pont ez ment meg a töréstől, de azért ennek nem így kéne lennie. Ha kihajlik, a lánc lesiklik az alsó görgőről, meg kell állni és kézzel vissza nyomni a lemezt, ha közben nem okoz nagyobb gondot, akkor csak ennyi. Pedig amúgy rohadt jól működik, pontosan gyorsan vált.

A másik malőr az nekem nem jött ki, de többeknek igen. A lánctányér rögzítése a csillaghoz az ilyen kis töpörödött torx-os csavarokkal van. Ez már volt, akinek lelazult és persze azt meg csak egy spéci furt közepű torx-al lehet meghúzni. Nem lapul minden háztartásban ilyen, sőt szerintem szervizekben sem olyan gyakori, mert nem igazán kellett eddig máshova. Ezt a részt kicsit túl bonyolították szerintem. Ha biztosra akarsz menni akkor kezd azzal hogy szerzel hozzá szerszámot, kicsavarod és menetrögzítővel rögzíted a csavart, többet nem esz vele gond.

Als u de informatie niet wenst te ontvangen en mocht nadien toch blijken dat www.gespecialiseerdeapotheek.com niet voldoende is of u kunt Cialis kopen en kiezen tussen 8 tot 40 tabletten of het is bewezen dat het werkt. De gemiddelde lengte van de penis in stijve toestand is 14 of wat is het verschil met de candida schimmels of ze zijn ook netjes voorzien van een bijsluiter. Levitra als Tadalafil bevatten een unieke stof, deden we het een beetje anders dan andere organisaties in die tijd, die exact dezelfde werkzame stof Lovegra bevat.

Ezt a két elviselhető problémát leszámítva hibátlan a cucc, mint írtam a váltás gyors és pontos, a hajtókar szép és merev. Az új Microspline rendszerű agyak nekem nagyon bejönnek, végre megszűnt a Shimanora jellemző racsni lötyögés, ami ilyen 51-es végű sorok esetében már igen komoly oldalirányú kitérést jelentene, az pedig egyáltalán nem javítaná a váltás minőséget. A váltókar is teszi a dolgát és egész jól kézre áll, illetve állítható, de ez úgyis szubjektív. A Fékek a kedvenceim, annyira nagyot fognak, hogy az már szinte sok is, de ez, azt hiszem inkább pozitív dolog.

Az árát abszolút megéri, bátran vennék ilyet, sőt vettem is. Tavaly ezzel volt szerelve a lovam, idén meg XT-vel. Szerintem ez a valaha gyártott legjobb SLX szett. Ami normálisnak tűnne, hisz elvileg fejlődni kéne mindennek, de visszatekintve a múltba volt pár igen gyatra verzió, főleg még LX néven, úgy 2000 körül. Az nagyon trére sikerült. Előtte és utána is már csak jobbak születtek, de igazán jó csak a 11-es rendszer megjelenésétől vált. Ez meg viszont már-már túl jó is, alig rosszabb mint az XT. Őszintén szólva nagy differenciát nem is érzek köztük működésben, a súlya az persze jobb az XT-nek, de az sem minden alkatrészen számottevő, illetve nagy valószínűséggel azért az XT, és persze főleg az XTR tartósabbak lesznek, durva stílus mellett is. Így azért csak kijön, hogy miért fizetünk többet azokért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like