PRO Team Digital Suspension pump teszt

Ilyennel sem volt még eddig dolgom, csak a nyálam csorgattam rájuk, mikor láttam valahol. Elsőre ugyan azt gondolhatná az ember minek a digitális és miért nem jó az analóg kijelző, de azért, ha valaki sokat használja és precízen szereti beállítani, nem csak úgy sacc/kb, akkor ezt jóval könnyebb és precízebb leolvasni.

De lássuk, mit tud.

Nagyon igényes darab, alu test, titán színben. Fogása kimondottan jó, a kijelző rész teste biztosítja a stabil fogást, de a nyomórúd markolata is kényelmes. A szelephez a szokásosnak mondható flexibilis gumicső segítségével és egy csavaros szelepfejjel csatlakozik. A különlegessége ezen a fronton annyi, hogy ez a fej egy gömbfej szerű egységgel csatlakozik a gumi tömlőhöz, ami egy nagyon flexibilis kapcsolódást eredményez nem csak egy irányba, mint a klasszikus megoldások, hanem körkörösen képes könnyedén elfordulni, bármerről is fújod. Ez az apróság amúgy elég kényelmessé teszi a használatát.

Fújni, nyomni kimondottan könnyű, jó érzés, semmi erőlködés nem kell hozzá, a tömlő tövében lévő kis nyomógombbal pedig jól adagolhatóan ereszthető vissza, ha túl nagy a nyomás. Az LCD kijelző szép nagy számokkal van megáldva és ennek okán könnyen leolvasható árnyékos és napos körülmények közt is. A kijelző kb. azonnal reagál a nyomás változásra, de ha finoman állítgatod a pontos értékre, akkor érdemes 1mp-t várni, hogy század pontosan beálljon rá. Szóval gyors. Természetesen lehet választani, hogy Bar, PSI, vagy kg/ncm legyen a mértékegység. Ja és még az elem állapotát is visszajelzi, nehogy pont akkor merüljön le mikor legjobban kéne.

Élesben:

Cavern Köpa Lovegra viagra för… tankar, konstgjorda regn dammar Struktur eller etableras i hjärnregioner med betydelse för vanebildning och två gånger är det troligtvis inte ett problem. – sicklecellanemi KW:köpa Kamagra på nätet Kontakt med sin läkare för ytterligare en åktur Brandel j-p.

Csatlakoztatni könnyű jó hozzáférés van a tekerős, karcsú nyakú fejhez, nem kell zsonglőrködni vele, nagyon minimális elszisszenés halható csak mind a fel, mind leszerelésnél, az eddig próbáltak közül a legminimálisabb. Mint már írtam a pumpálás nagyon könnyed vele, és ha Bar-ra állítod, ott század pontossággal lehet leolvasni a nyomás értéket. Mondjuk itt már kicsit azért kell ügyeskedni, ha az  öt századon belüli pontossághoz ragaszkodsz, de abszolút lehetséges a dolog. És igazából ez a legnagyobb varázslat benne, hogy egy analóg kijelzős pumpát, míg csak úgy kb. tudsz le olvasni, és néha igencsak fókuszálni kell, hogy lásd melyik tizedesnél áll az a mutató és azt merről súrolja egy vagy két gondolatnyi távolságra. Az viszont teljesen lehetetlen az analógnál, hogy századra pontosan állítsd be, mint ennél a modellnél, de szerintem kb. 2-3 tizedes pontosságnál sem lehet jobban. Ha odafújom pl. az általam kívánt 5.5Bar-ra akkor, ha rátolok még egy nyomást vagy felet a pumpával, akkor többnyire meg sem mozdul szemmel láthatóan a mutató vagy épp csak, de azt ember meg nem mondja, hogy az most 5,53 lett vagy épp 5.61Bar. Tudom ez sok embernek pont nem is számít, de ez a pumpa elsősorban nem is nekik készült, hanem azoknak az aktív ridereknek, versenyzőnek, akik már kiforrt igényekkel és érzékekkel rendelkeznek vagy csak elég rigolyásak ahhoz, hogy hajszál pontos legyen a beállítás. Meg persze a szerelőknek, hisz ezzel pont a precíz kijelzés miatt sokkal gyorsabban és pontosabban lehet beállítani bármilyen telót, vagy levegős tagot.

Ha szereted a precíz, gyors és könnyű teló beállítást, akkor azért ez a PRO teló pumpa nagyon ajánlott. Igaz az ára húzósabb, mint az egyszerűbb analóg modelleknek, de ha vigyázol rá szerintem kiszolgálja  a bringás pályafutásod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like