E-Bringaland megnyitón jártunk

A Bringaland már nem nevezhető újnak a magyar kerékpáros piacon, de még mindig az egyik leginnovatívabb bolt, ahogy kezdték, már az is igen lendületes volt, majd egy bátor húzással mertek nagyot álmodni és az ország egyik legimpozánsabb boltját alkották meg. De azóta sem tétlenkedtek, most még tovább bővült a két szintes üzlet. Igyekeznek megfelelni a piaci igényeknek és egy külön részleget nyitottak kimondottan az elektromos bringák számára. Ugyan eddig is szép számmal voltak E-bikeok náluk, de a kínálat tovább bővült és a legnépeszerűbb márkák Bianchi, Specialized, Cube, Giant mintegy 40-50 modellje látható az új üzletrészben Természetesen nem csak montik, hanem gyakorlatilag minden kategóriából található e-bike. Mindezt könnyen elérhető helyen Budapest szívében. 

További jó hír, hogy emellett egy másik vonalra a Gravel-re is kimondottan nagy hangsúlyt fektetnek mostantól, egyrészt a saját Bianchi és 3T (Gravel specialista) márkájukkal, másrészt egyéb méltán népszerű világmárkák, mint Specialized, Trek, Giant, Cube  bringák széles választékával várnak.

Aki járt már náluk, tudja, hogy magyar országon egészen kimagasló színvonalú üzletben, hozzáértő, aktív bringás eladókkal várják a vásárlókat, és segítenek mindenkinek a számára a lehető legjobb bringa kiválasztásában. De már csak mozizni és érdemes bemenni, igazi bike porn van odabenn.

Fotók: Pálmai Gergő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like