Megújul Merida BIG.TRAIL

Úgy tűnik, ezen a héten sorra jönnek a megújuló modellek. Ma a 2021-ben debütált Merida Big Trail új verziójáról rántották le a leplet.

A régi verziórol itt írtunk korábban. Nagyon szerettük, szuper geó és pozitív értelembe vett egyszerűsége és a multifunkciós felhasználhatósága miatt. Pont az egyszerűsége és az elsőre is jól kitalált részletei miatt, olyan hatalmas újításokra nem lehet számítani, de a legfontosabb hogy a geometriát hozzá igazították a mai kor trandjeihez, így a 65,5 fokos fejcsövével még endurosabb lett. Kíváncsiak vagyunk milyen lesz élőben, mivel mi az előzőt is nagyon jónak találtuk.   A teleszkóp továbbra is 140mm úttal segíti majd a ridert.

Ezen kívül, szélesebb, akár 2,5-ös gumit is kényelmesen fogad már a váz, SRAM UDH papucsot kapott, Az alsó csövön pedig két kulacs is rögzíthető és még egy Trail Mount rögzítő szem is van rajta.

Az R&D geometra pedig itt is azt jelenti, hogy a vázméretet a felhasználási stílus alapján válasszuk ki és ne pedig a testmagasság alapján.

Nagyon várjuk, hogy tesztelhessük:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like