Shimano Revo bringás nadrág, az elpusztíthatatlan

A Shimano már jó ideje jelen van a bringás ruhák piacán is, de információim szerint erősíteni szeretnék ezt a vonalat, és ennek érdekében nagy erőket fektetnek a folyamatos fejlesztésbe. Kaptam tőlük pár cuccot, lássuk milyenek

Cela signifie que le médicament sera efficace dans tous les cas quand vous aurez l’acte sexuel et mais compte tenu de la physiologie des hommes. Vardenafil plus connu sous le nom commercial de Kamagra ® est un médicament indiqué dans le traitement de la dysfonction érectile. Qui est suffisant pour la plupart des hommes d’avoir une https://parapharmacie-sommes.com/sildenafil/ érection durable, Levitra à des doses de 50 et 100 mg.

Azért azt le kell szögezni, fel van adva a lecke, ha bárki is valami egyedit vagy újat akar villantani a nadrágok terén, de a Shimanonak szerintem mégis sikerült ilyet összehozni, nekem legalább is volt benne újdonság.

A Revo négy színben készül, amik kimondottan jól sikerültek. A front rész valami rettenet erős és vízlepergető anyag, és a textúrája is olyan, amibe nehezebben tapad bele a sár. Ez a speciális anyag AIRPAQ néven fut és újrahasznosított légzsák szövetből készül, szerintem előbb szakad le a combod, mint ez az anyag. De ennek ellenére, nem kényelmetlen tekerés közben, és ad neki egy vagány tartást, nem csak úgy lóg rajtad. Ahhoz, hogy egy ilyen elnyűhetetlen anyagból is kényelmes gatya legyen, kellett egy nagyon jó szabás és egy másik nagyon fontos komponens, a nadrág középső/alsó felét alkotó újrahasznosított anyag, ami extra rugalmasságával és jó szellőző képességével remekül kompenzálja a strapabíró front rész merevségét. A hátsó rész egy harmadik, közepes rugalmasságú, de szintén strapabíró és újrahasznosított anyag. Ezzel sikerült egy igazán kényelmes és jó tartású nadrágot összerakni. Ezt azért hangsúlyoznám ki, mert azért talán mindenki ismeri az ultra könnyű anyagok azon tulajdonságát, hogy némi használat után a nadrág elveszíti a tartását, újszerű formáját. Bár még nem használtam hónapokig a Shimanot, de úgy sejtem ezzel nem lesz vagy csak jóval később ez a jelenség. Az erős AIRPAQ anyag, sűrű szövése ellenére minimálisan szellőzik, a többi rész meg kimondottan jól, ezért nyáron sem túl meleg, de az őszi téli tekeréseknél pont kellemesen véd a menetszéltől. Természetesen diszkréten, de minden oldalára helyeztek el fényvisszaverőket is, hogy éjszaka láthatóbb legyél, de tényleg úgy, hogy ezzel ne rontsanak egyáltalán az összképen.

A derék résznél is szuperül összerakták, van egy integrált, gumis, tépőzárral állítható, diszkrét integrált öv szerűség, ami igény esetén el is távolítható. Valamint belül egy szilikon csík, ami segít megakadályozni a nadrág lecsúszását, elmozdulását. És nagyon jó eltalálták a derék magasságot is. Így a gyakorlatban is tényleg szuperül teszi a dolgát, nem csúszkál le. Na és még egy nagy pozitívum, tényleg jó a szabása, és nem csak a komfort szempontjából, de jól is néz ki. Kimondottan előnyös az ember hátsóján, nincs az a teliszart búvárruha hatás, mint némelyik gyártó esetén. Nekem nagyon tetszik mind formára mind használatra. És a végére még az igazi különlegesség (legalább is számomra) a zseb kialakítás, ami ugyan oldalról nyílik és természetesen zipzáras, de a szokásostól eltérően nem előre, hanem hátra a feneked felé terjeszkedik, oda lehet pakolni. Ennek vannak előnyei és hátrányai is szerintem. Mindenki döntse el maga hogy neki mi a fontosabb. Előnyei, hogy tekerésnél nem lesz útba semmi a combhajlatnál, nem feszül be a teló, vagy kulcscsomó, szerszámkészlet stb. És így persze nem is rontja a nadrág kényelmét és összképét, ha megpakolod. Hátránya, hogy kicsit nehezebb belőle elővenni a dolgokat, vagy legalább is szokni kell. Valamint esésnél azért nem lehet olyan nagy élmény, ha pont a multi tool-ra esel rá. Szóval, ha ilyesmit hordanál zsebben, amit amúgy sem ajánlott, akkor óvatosan… De, ha csak könnyű apró dolgokat, vagy pénzt, vagy semmit, akkor jobb így.

Összefoglalva a Revo short egy kimondottan jó formájú, nagyon kényelmes nadrág, ami az elpusztíthatatlanság érzetét adja. Mindenképp érdemes számításba venni és megnézni, ha nadrág vásárlásán gondolkodsz. Leginkább az ősztől tavasz végéig tartó időszakban jön ki a vízlepergető, és szélfogó front rész előnye, illetve, ha szeretsz nagyokat esni és mindent szétszaggatni, akkor a Shimano Revo-t neked találták ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like