Las Vegas trailjei

Meglepően sok trail hálózat van Vegas körül és nem is olyan rosszak. Nem lesz soha a kedvencem, de megvan a varázsa. Szokás szerint itt is nehéz és lassú trailek vannak a sivatagos hegyoldalban, ahol semmi árnyékot nem találsz. Ennek okán nem a nyári hónapok déli órái a legjobbak itt a tekerésre, viszont, ha mindenhol szar idő van, itt még akkor is ok. A talaja lazább, mint Sedonaban. Homok meg valami kőzet keveréke, de az úgy tapad, mint semmi más. Tépi a gumit, mint a sajt reszelő. Igaz a testet és a ruhát is, ha esel. Tényleg nagyon fog, ha egy darab minta talál egy cm stabil követ azon akkorát fog, mintha aszfalton mennél teli tapadással.

A trailek kevésbé élvezetesek, mint mondjuk Sedonában, de tényleg van egy spaciális hangulata és csodaszép panoráma itt is, ahogy a virágzó kaktuszok közt tekereg a trail, egyik irányban a várost látod a másikban a nem túl távoli havas hegyeket, vagy épp a közelebbi vörös sziklákat. Ha belefér vagy az időjárás ide kényszerít, akkor megér pár kört, és utána egy 10km es túrával forró vizű patkokban és vagy a Colorádó folyóban is felfrissülhetsz (Arizona és Gold Strike hot spring, mindkettő a Hoover gát mellől indul, zseniálisak)

https://trailhead.hu/2021/09/22/szemelyre-szabott-edzestervek/https://trailhead.hu/2021/09/22/szemelyre-szabott-edzestervek
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You May Also Like